HTC predstavio najbolji android telefon do sada

Novi vodeći model i perjanica HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9, pravi je moderni klasik zbog spoja lepote i elegancije, i istovremeno kombinacija stila i performansi koja omogućava da od svog mobilnog telefona dobijete najviše

htc one m9

Kompanija HTC je na upravo završenom događaju, koji prethodi otvaranju “Mobile World Congress-a” u Barseloni, predstavila svoj najsnažniji pametni telefon do sada – HTC One M9. Novi vodeći model i perjanica HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9, pravi je moderni klasik zbog spoja lepote i elegancije, i istovremeno kombinacija stila i performansi koja omogućava da od svog mobilnog telefona dobijete najviše.

HTC je svoj ugled izgradio izazivajući očekivanja u mobilnoj industriji – izjavila je Čer Vang, predsednica kompanije HTC.

– HTC One M9 uređaju to ponovo uspeva zahvaljujući zapanjujućoj eleganciji i dizajnu u spoju sa pametnim karakteristikama koje vam pomažu da oživite svoj svet, povezujući vas još snažnije sa stvarima koje su vama najvažnije. Mnogo više od običnog telefona, HTC One M9 je refleksija vas samih i dodatak vašoj individualnosti – dodala je ona.

HTC One M9 objedinjuje najbolje karakteristike modela HTC One M7 i HTC One M8. Upečatljive metalne ivice savršeno se uklapaju sa skladnim oblinama dajući uređaju dragocen i skupocen izgled. Jednodelno kućište telefona potpuno je metalno i dodatno naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji.

Za živopisne video zapise, ova kamera snima u 4K rezoluciji. Dinamička autoekspozicija i ultrapikseli koji uhvate i do 300 odsto više svetla nego standardne kamere, sada omogućuju oštrije, prirodnije i bolje uravnotežene autoportrete u bilo kakvim uslovima osvetljenja.

Zahvaljujući HTC BoomSound, HTC One M9 garantuje filmski realističan zvuk. Prepoznatljiv par prednjih zvučnika HTC One familije uređaja sada dolazi u spoju sa 5.1-kanalnom emulacijom Dolby Surround zvuka3. 

HTC One M9 će biti dostupan u Srbiji od prve nedelje maja kod svih operatera, u dvotonskoj varijanti srebrne i roze-zlatne boje, jednotonskoj sivoj metalik boji i jednotonskoj zlatnoj boji. Definitivno je HTC predstavio najbolji android telefon do sada.

Čim izađe u prodaju, počećemo sa otkupom HTC One M9 modela, a trudićemo se da Vam ponudimo najbolje otkupne cene!

Postavi odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljivanaZahtevana polja su označena *

*