LG G4 u prodaji od 31. maja

LG G4 u prodaji od 31. maja

lg predstavio g4

 

LG je počeo da sa korisnicima deli teasere svog dolazećeg G4 telefona, koji bi trebalo da debituje 28. aprila. Iako telefon još uvek nije ozvaničen, LG Korea je potvrdio da će se G4 u prodavnicama pojaviti od 31. maja, bar kada je u pitanju tržište Južne Koreje. Ranije danas, LG je najavio da će nuditi besplatnu zamenu ekrana i besplatnu karticu od 64GB, za sve one koji u Koreji prednaruče LG G4 telefon. Takođe, LG već neko vreme, u nekoliko zemalja nudi mogućnost selektovanoj grupi korisnika da isprobaju telefon, pre njegovog zvaničnog lansiranja.

LG G4 bi trebalo da ima 5.5-inčni True HD IPS displej sa QHD rezolucijom i Corning Gorilla Glass 4 zaštitom. Telefon će pokretati Snapdragon 808 čipset, imaće 3GB RAM-a i 32GB internog skladišnog prostora. Kompanija je takođe najavila i 16MP kamera senzor na uređaju, sa f/1.8 aperturom za snimanje wide-angle fotografija.

Kako se približavamo 28. aprilu i događaju na kome će LG predstaviti svoj najnoviji flagship model, i pored svih procurelih informacija ne znamo koja će biti njegova cena. Međutim, sada se pojavljuju neke nove informacije po ovom pitanju. Današnji izveštaj nam tvrdi da će LG G4 koštati negde između maloprodajne cene u Koreji Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge telefona. Ovo znači da će telefon u toj zemlji koštati između 795 i 910 dolara, a vrlo verovatno će ista situacija biti i na drugim tržištima. Možda je dobar pokazatelj cena LG G4 telefona u pretprodaji preko SK Telecoma gde košta 825 dolara. Korejski Economic Times citira zvaničnika LG kompanije koji kaže da iako cena nije definitivno utvrđena, ona će biti negde između Samsungovih novih flasghip telefona.

U poslednjih nekoliko nedelja, LG je jasno poručio da će otkriti svoju novu uzdanicu LG G4 telefon na posebnom događaju 28. aprila, takođe nam otkrivajući neke njegove karakteristike. Pa tako već sada znamo da će se LG G4 odlikovati 5,5-inčnim Quad HD displejem. LG poručuje da je ovo novi IPS panel, svetliji i sa širim opsegom boja. To je i ono što nam LG poručuje u svom prvom teaser videu za G4 telefon koji je upravo objavljen. I dok je Quad HD displej značajna karakteristika, ovaj telefon će imati još mnogo toga da ponudi, poput moćnih kamera sa obe strane uređaja ili novog LG UX 4.0 korisničkog interfejsa za Android OS.

 

Izvor: Benchmark

LG G4 u prodaji od 31. maja   LG je počeo da sa korisnicima deli teasere svog dolazećeg G4 telefona, koji bi trebalo da debituje 28. aprila. Iako telefon još uvek nije ozvaničen, LG Korea je potvrdio da će se G4 u prodavnicama pojaviti od 31. maja, bar kada je u pitanju tržište Južne Koreje. Ranije danas, LG je najavio da će nuditi besplatnu zamenu ekrana i besplatnu karticu od 64GB, za sve one koji u Koreji prednaruče LG G4 telefon. Takođe, LG već neko vreme, u nekoliko zemalja nudi mogućnost selektovanoj grupi korisnika da isprobaju telefon, pre njegovog zvaničnog…

Pregled

Ocenite članak!

Rezime : Šta mislite o novom LG G4?

Korisnički rejting: Budite prvi !
0

Postavi odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljivanaZahtevana polja su označena *

*