Kako prodati mobilni telefon?

Sigurno ste se do sada pitali kako da prodate mobilni telefon brzo i jednostavno. Na sreću evo rešenja!

kako-prodati-mobilni-telefon

Prodaja mobilnog telefona u današnje vreme nije toliko komplikovano. Postoje razni sajtovi i oglasi za kupovinu i prodaju. Nekada se trgovina obavljala preko štampanih izdanja raznih oglasnika kao što su Halo Oglasi ili Novosti oglasi… Danas se kupoprodaja uglavnom obavlja putem interneta. Sve što je potrebno je da postavite oglas sa opisom uređaja i kontakt podacima i sačekate da se javi kupac. Evo i najpoznatijih sajtova na kojima se obavlja trgovina mobilnim telefonima.

Mobilni Svet

Mobilni svet je sigurno najpopularniji domaći sajt koji je specijalizovan za mobilne telefone. Na njihovom sajtu postoji i sekcija MALI OGLASI (Kliknite na link i otvoriće vam se u novom prozoru). Potrebno je da izaberete model mobilnog telefona koji posedujete i tu ćete pronaći opciju “Dodaj u male oglase”. Nakon unošenja opisa i kontakt telefona potrebno je da potvrdite oglas putem email-a koji će vam stići. Kako biste što pre prodali mobilni telefon, savetujemo da pre postavljanja oglasa uporedite cene. Naravno, najpre će se prodati jeftiniji uređaji.

mobilni-svet-otkup-telefona

Kupujem Prodajem

Kupujem prodajem” je sajt sa bezbroj malih oglasa. Kako biste prodali mobilni telefon na sajtu “kupujem prodajem” potrebno je da se najpre registrujete. Kada otvorite novi nalog i unesete vaše podatke, možete okačiti oglas. Prednost je što se na ovom sajtu mogu postaviti i slike, što nije slučaj sa mobilnim svetom. Još jedna prednost je što pre kupovine kupac može pregledati ocene prodavca. Moglo bi se reći da je ovaj sajt daleko napredniji jer se bavi isključivo malim oglasima.

kupujem-prodajem-otkup-telefona

Limundo

Limundo.com je sajt za aukcije. Ovde je takodje potrebno izvršiti registraciju nakon čega možete prodati mobilni telefon ili druge stvari. Početna cena ide od 10 dinara i kupci licitiraju konačnu cenu. Sa niskom početnom cenom privućićete dosta potencijalnih kupaca. Ukoliko se odlučite da na ovaj način prodate mobilni telefon, potrebno je da istekne vreme aukcije. Nakon završetka aukcije dobijate podatke kupca i dogovarate se oko ličnog preuzimanja ili slanja. Mana je što morate sačekati kraj aukcije, što je obično 5 ili 7 dana.
limundo-otkup-telefona

Prodajte vaš mobilni telefon kod nas!

Mi radimo otkup mobilnih telefona. Ukoliko nemate vremena da prodajete mobilni telefon samostalno, pozovite nas! Kod nas ćete dobiti zanemarljivo nižu cenu (primer: Telefon koji vredi oko 200 evra, mi ćemo otkupiti za oko 180 evra). Obično plaćamo 10-15% manje od najniže cene na oglasima. Prednost je što kod nas možete prodati mobilni telefon istog trenutka kad poželite. Ne morate gubiti vreme na postavljanje oglasa. Ukoliko se odlučite da mi otkupimo vaš telefon kontaktirajte nas ili posetite našu radnju. Otkup mobilnih telefona radimo dugo godina i prvi smo i najbolji u tome!

Javite nam se telefonom ili nam pošaljite poruku ovde.