Otkup Apple iPhone 8 i 8 Plus

Radimo otkup Apple iPhone 8 i 8 Plus, novih i polovnih, u ispravnom i neispravnom stanju. Kod nas možete dobiti najbolje otkupne cene za otkup Apple iPhone 8 i 8 Plus ali i za druge modele Apple telefona. Osim otkupa iPhone radimo i otkup drugih modela kao što su:

Otkup Apple iPhone mobilnih telefona

Otkup Samsung mobilnih telefona

Otkup Huawei mobilnih telefona

Otkup Xiaomi mobilnih telefona

Otkup LG mobilnih telefona

Otkup HTC mobilnih telefona

Otkup Nokia mobilnih telefona

Otkup OnePlus mobilnih telefona

Otkup Motorola mobilnih telefona

Otkup Meizu mobilnih telefona

Otkup Alcatel mobilnih telefona

Otkup BlackBerry mobilnih telefona

Otkup ZTE mobilnih telefona

Najpovoljniji otkup Apple iPhone X

Po najboljoj ceni otkupljujemo Apple iPhone X i druge modele proizvodjaca Apple. Kod nas je prodaja brza sigurna i jednostavna!

Otkup Apple iPhone 8 i 8 Plus

Apple iPhone 8 i 8 Plus

Genijalci iz Kupertina su se već jednom opekli kada su napravili jeftinu varijantu iPhone-a, model sa oznakom 5C. Niko ga se ni ne seća jer nije želeo budžetsku alternativu, već su svi kupovali iPhone 5S. U sličnoj situaciji se danas nalaze iPhone 8 i 8 Plus. Oni su sada jeftiniji modeli, sa zastarelim dizajnom koji se nalaze u senci iPhone-a X. Ne želimo da predviđamo kako će ići njihova prodaja, ali zato želimo da ih probamo jer ipak su oni logični naslednici prošlog modela. Zanima nas kako se nose sa aktuelnim top modelim drugih proizvođača, i da li su zaslužili ceo novi broj ili su ipak trebali da ostanu na oznaci 7S.