Počinjemo da vršimo otkup Apple iPhone Xs, Xs Max i Xr

Sajt otkuptelefona.com počeo je sa otkupom najnovijih Apple-ovih modela telefona, iPhone Xs, Xs Max i Xr. Otkup Apple iPhone Xs, Xs Max, Xr i drugih starijih modela…

otkup apple iphone xs, xs max, xr

Osim Apple iPhone 6, 6s, 7, 7 Plus, iphone 8, iPhone X, radimo i otkup najnovijih Ajfona Xs, Xs Max i Xr.

Otkup mobilnih telefona radimo u Beogradu, u našim servisima na više lokacija.

I dalje radimo otkup zakljucanih iphone, polomljenih ajfona, otkup neispravnih ajfona itd…

otkup ajfona xs xs max xr

Detaljniji opis novih iPhone modela:

Apple je predstavio tri potpuno nova modela, koji donose mnogo noviteta koji do sada nisu viđeni na iPhone modelima. Prezentacija novih modela je održana u Cupertino, USA u novom Apple kampusu u sali Steve Jobs po prvi put. Kampus je ideja Steve Jobsa i ovo je za Apple vrlo bitan trenutak istorijski gledano.

Naslednici iPhone X modela se vizuelno ne razlikuju bitnije po spoljašnjem izgledu u odnosu na prethodnika, izuzev što je paleta boja i dostupna završna obrada bogatija nego ranije. Premijum Xs i Xs Max modeli imaju, pored Space Gray i Silver varijanti, i novu Gold boju koja izgleda fantastično u svojim blagim toplim tonovima, pa će biti vrlo popularna kolor varijanta.

Na pravom ste mestu ako trazite Otkup Apple iPhone Xs, Xs Max, Xr telefona!

Tri nova modela su raspoređeni u tri dijagonale. Najveći je iPhone Xs Max sa dijagonalom ekrana 6.5 inča u OLED tehnologiji, sledeći je jeftiniji model iPhone X R od 6.1 inča u staroj LCD tehnologiji i poslednji po veličini je iPhone Xs u 5.8 inča dijagonali u OLED tehnologiji. Ekrani u Xs modelima su sada zaštićeni novom tehnologijom. Garantujući najviši stepen zaštite od grebanja i pucanja ekrana nego bilo koja tehnologija ranije viđenja u iPhone modelima.

Apple iPhone Xs Max model ima novi Super Retina ekran sa većom rezolucijom nego ranije i to 1242x2688px u 458ppi gustini piksela. Običan iPhone Xs model ima rezoluciju istu kao iPhone X model i to 1125×2436 sa istom 458ppi gustinom prikaza. Apple je hteo da gustina piksela ostane ista na oba modela, pa je poveća rezoluciju na Max modelu da bi to postigao. Što se tiče jeftinijeg iPhone X R modela, on ima rezoluciju od 828x1792px u dosta slabijoj gustini piksela od svega 326ppi, dakle jeftiniji model je ima bitno lošiji ekran od premijum modela nove generacije ali je opet ekran na vrlo visokom nivou iako je LCD tehnologija u odnosu na konkurenciju na tržištu.

Otkup Apple iPhone Xs, Xs Max, Xr

Svi ekrani imaju bolje dinamičke os obine i TrueTone podešavanje kolorita ekrana za što bolji prikaz. Svi modeli detektuju 120 u sekundi svaki dodir ekrana, što dozvojlava mnogo intuitivnije i preciznije korišćenje, a to će naročito doći dobro za one koji kucaju izuzetno brzo poruke, pa će odziv ekrana biti još brži. Prikaz na ekranu se osvežava 60 puta u sekundi, a ne 120 puta kao na iPad Pro modelima.

Obzirom da nema Home tastara, sada se svi ekrani mogu probuditi jednostavnim dodirom ekrana kada je telefon u mirovanju. Novi iPhone Xs i Max modeli imaju još bolju zaštitu od vode i prašine i to u standardu IP68, prethodno IP67, što znači da moće da se potopi u dubinu do 2m na 30 minuta bez prodiranja vode u sam uređaj. Sada možete biti potpuno spokojni da novi iPhone Xs i Max model nikako ne može biti oštećen od tečnosti, a Apple je potvrdio da su sve testirali i sa napitcima kao što je pivo, vino i sokovi i da nije bilo nikakvog prodiranja vode u sam uređaj.

Otkup Apple iPhone Xs, Xs Max, Xr radimo u Beograd u.

Izvor: mobilnisvet.com