Otkup Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite

Radimo otkup Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite, novih i polovnih, u ispravnom i neispravnom stanju. Kod nas možete dobiti najbolje otkupne cene za otkup Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite ali i za druge modele Huawei telefona. Osim otkupa Huawei radimo i otkup drugih modela kao što su:

Otkup Apple iPhone mobilnih telefona

Otkup Samsung mobilnih telefona

Otkup Huawei mobilnih telefona

Otkup Xiaomi mobilnih telefona

Otkup LG mobilnih telefona

Otkup HTC mobilnih telefona

Otkup Nokia mobilnih telefona

Otkup OnePlus mobilnih telefona

Otkup Motorola mobilnih telefona

Otkup Meizu mobilnih telefona

Otkup Alcatel mobilnih telefona

Otkup BlackBerry mobilnih telefona

Otkup ZTE mobilnih telefona

Najpovoljniji otkup Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite

Po najboljoj ceni otkupljujemo Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite i druge modele proizvodjača Huawei. Kod nas je prodaja brza sigurna i jednostavna!

Otkup Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite

Huawei P20, P20 Pro i P20 Lite

Nedavno je objavljen detaljan test Huawei P20 Pro, vodećeg pametnog telefona kineske kompanije. Glavni naglasak kod ovog modela stavljen je na kameru, jer je po prvi put u mobilnoj industriji uređaj sa tri glavne kamere došao na masovnu prodaju.

Ovoga puta govorimo o P20 – pojednostavljenoj verziji jačeg modela P20 Pro. Ukratko, manji vodeći model je izgubio dva stereo zvučnika, IP67 zaštitu i dodatnu treću kameru.

Novi Huawei P20 namenjen je onima koji biraju vrhunski uređaj na Android OS-u sa visokokvalitetnom dvostrukom kamerom i relativno kompaktnim dimenzijama.

U okviru prethodnih testova Huawei uređaja, već je navedeno da su pametni telefoni veoma slični jedni drugima: Honor 10, Huawei P20, Huawei P20 Lite imaju isti dizajn. Naravno, postoje razlike ali one su minimalne.

Prednja strana telefona izgleda tipično za skoro svaki uređaj koji pokreće Android. Sa zadnje strane delimično podseća na Apple iPhone X u tamnoj boji: staklena površina, lokacija kamere, oblik kućišta i zaobljene ivice. Taktilni osećaj je isti.

P20 će biti dostupan u tri boje: crna, plava i ružičasta. Možda je najprivlačnija verzija plave boje, jer na tržištu nema toliko svetlih boja. Crna je univerzalna, a ružičasta je prvenstveno namenjena nežnijem polu.