Otkup mobilnih telefona Beograd – PRVI I NAJBOLJI!

otkup mobilnih telefona ubedljivo najbolji

Otkup mobilnih telefona bavimo se dugi niz godina i iza sebe imamo više hiljada zadovoljnih mušterija. Zato ste na pravom mestu ukoliko imate mobilni telefon ili drugi sličan uređaj koji želite da prodate. Uverite se da smo najbolji!

Nudimo najpovoljnije cene za OTKUP MOBILNIH TELEFONA

Mi nudimo najobolje cene za otkup mobilnih telefona jer imamo najveći promet i najbolji plasman. Sajt otkuptelefona.com postoji od 2012. godine, a mobilnih telefonima se bavimo preko 10 godina. Nastojimo da svakoj stranci izađemo u susret, a za stalne mušterije nudimo posebne pogodnosti.

Cena otkupa mobilnih telefona zavisi od više faktora, kao npr. stanje, sarost, i popularnost konkretnog modela. Najbolje cene u otkupu dobijaju se za najaktuelnije mobilne telefone poznatih proizvođača, kao što su Apple, Samsung, HTC, Sony

Telefone plaćamo uglavnom 10-20% ispod realne tržišne vrednosti takvog uređaja.

Vršimo otkup skoro svih mobilnih telefona starosti do 2 godine

Zainteresovani smo za sve mobilne telefone starosti do 2 godine. Kupujemo uglavnom telefone u ispravnom stanju. Otkupljujemo samo telefone čija tržišna vrednost prelazi 20-30 evra. Mobilne telefone kineskih proizvođača kao i telefone manje poznatih proizvođača ne kupujemo.

Modeli sledećih proizvođača sigurno će nam biti interesantni za otkup:

Kupujemo mobilne telefone sa Android, iOS, Windows, BlackBerry OS platformom. Osim mobilnih telefona radimo i otkup druge tehnike, tablet računara, laptopova…

Otkup se vrši BRZO, SIGURNO I JEDNOSTAVNO!

Ukoliko želite da odmah prodate vaš uređaj, dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 065/680-580-1. Ukoliko vam ponuđena otkupna cena bude odgovarala, možete odmah doći u naš servis. Na licu mesta se vrši provera stanja i ispravnosti uređaja. Nakon toga ponudićemo vam konačnu cenu i isplatu. Potrebno je da kod sebe imate lični dokument sa slikom. Isplata se vrši u evrima ili u dinarskoj protivvrednosti. Kupoprodaja se završava za nekoliko minuta.

Plaćamo odmah bez obzira na količinu

Veće količine telefona takođe kupujemo na licu mesta. Ukoliko vam operateri nude opciju da uzmete više uređaja, pozovite nas i konsultujte se oko najaktuelnijih modela. Veća vrednost i količina nam ne predstavljaju problem. U svakom slučaju kod nas ćete dobiti najbolje cene.

Nalazimo se u centru Beograda

Otkup se vrši u našem servisu u centru Beograda. Više informacija pronađite na linku kontakt.

Za sada radimo samo na teritoriji Beograda. Slanje poštom ili kurirskim službama trenutno nije moguće jer prilikom otkupa telefon mora lično da se proveri. Uskoro ćemo biti dostupni i u drugim gradovima a do tada morate lično doći kod nas.

Zamena mobilnih telefona

Nudimo i zamenu polovnih mobilnih telefona za nove. Kod nas možete zameniti stari mobilni telefon za nov uz adekvatnu doplatu po dogovoru. Ukoliko imate nov telefon koji vam ne treba, možete ga  zameniti za jeftiniji uz našu doplatu.

Zamenite vaš mobilni telefon za novi model i uvek budite u trendu!

“STARO ZA NOVO” i “NOVO ZA NOVO”

Aktuelne modele uvek imamo na stanju. Za neke modele potrebna je porudžbina. U roku od jednog dana možemo nabaviti skoro svaki model. Uskoro ćemo objaviti katalog artikala na lageru.

zamena mobilnih telefona

Ukoliko želite da prodate vaš mobilni telefon odmah, pozovite nas na broj telefona: 065/680-580-1 ili posetite kontakt stranicu.

Možete nas kontaktirati i preko naše FACEBOOK stranice.