Otkup najnovijih mobilnih telefona

Otkup najnovijih mobilnih telefona

otkup mobilnih telefona

 

Kao i do sada, trudićemo se da Vam ponudimo najbolje cene za otkup najnovijih mobilnih telefona. Ukoliko imate novi mobilni telefon koji Vam ne treba i želite da ga prodate onda ste na pravom mestu. Osim otkupa najnovijih mobilnih telefona vršimo i otkup nešto starijih telefona, ali ne starijih od 2 godine. Tu spadaju skoro svi Apple iPhone telefoni, Android telefoni proizvođača Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Huawei, Alcatel, ZTE, Prestigio, Lenovo, telefoni sa Windows platformom serije Nokia Lumia, Blackberry telefoni i drugi…

 

Možete nas kontaktirati 7 dana u nedelji!
Telefon: 065/680-580-1
E-mail: info@otkuptelefona.com 

 

S obzirom da smo daleko ispred konkurencije, budite sigurni da ćete kod nas dobiti najbolje cene za otkup novih mobilnih telefona kao i za polovne telefone. Kod nas možete obaviti kupoprodaju 7 dana u nedelji, a isplata se vrši odmah u gotovini. Telefone plaćamo nešto niže od realne tržišne vrednosti uređaja. Otkupne cene su uglavnom oko 10-20% manje od vrednosti telefona (realne tržišne vrednosti, ne novog telefona u radnji). Cena zavisi od modela, stanja telefona, dodatne opreme kao i trenutne potražnje na tržištu. Telefone zaključane na domaćim mrežama MTS, Telenor ili VIP, plaćamo umanjeno za cenu otključavanja tog modela.

 

Otkup mobilnih telefona vršimo isključivo uz važeći lični dokument sa slikom (Lična karta, pasoš, vozačka dozvola…) i popunjenu izjavu sa podacima o uređaju (serijski ili IMEI broj) kojom se svojevoljno, i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđuje da navedena roba ne potiče iz krivičnog dela.

 

Kako smo do sada otkupili više hiljada uređaja i da otkup mobilnih telefona vršimo dugi niz godina, budite sigurni da ćete za Vaš mobilni telefon dobiti najbolju otkupnu cenu i najbržu isplatu!

Otkup najnovijih mobilnih telefona: Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

 

Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pojaviće se u slobodnoj prodaji sredinom aprila 2015. godine. Kao što su najavili iz Samsunga, biće još bolji i jači. Ovaj smartfon sada nudi ultra osetljivu prednju i zadnju kameru za kristalno jasne slike, opciju super brzog punjenja, elegantan i inovativan dizajn sa prepoznatljivom linijom koji je rezultat skladne kombinacije metala i stakla – pravo remek-delo iz Samsunga.

 

otkup samsung galaxy s6
Samsung Galaxy S6

otkup samsung galaxy s6 edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Otkup najnovijih mobilnih telefona   Kao i do sada, trudićemo se da Vam ponudimo najbolje cene za otkup najnovijih mobilnih telefona. Ukoliko imate novi mobilni telefon koji Vam ne treba i želite da ga prodate onda ste na pravom mestu. Osim otkupa najnovijih mobilnih telefona vršimo i otkup nešto starijih telefona, ali ne starijih od 2 godine. Tu spadaju skoro svi Apple iPhone telefoni, Android telefoni proizvođača Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Huawei, Alcatel, ZTE, Prestigio, Lenovo, telefoni sa Windows platformom serije Nokia Lumia, Blackberry telefoni i drugi...     S…

Ukupna ocena

Ocenite ovaj članak

Rezime: Pozovite nas i uverite se da ćemo Vam ponuditi najbolje cene za otkup najnovijih mobilnih telefona!

Ocena korisnika: 4.49 ( 4 glasovi)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno dostupna.Obavezna polja su označena *

*