Otkup najnovijih mobilnih telefona

otkup mobilnih telefona

 

Kao i do sada, trudićemo se da Vam ponudimo najbolje cene za otkup najnovijih mobilnih telefona. Ukoliko imate novi mobilni telefon koji Vam ne treba i želite da ga prodate onda ste na pravom mestu. Osim otkupa najnovijih mobilnih telefona vršimo i otkup nešto starijih telefona, ali ne starijih od 2 godine. Tu spadaju skoro svi Apple iPhone telefoni, Android telefoni proizvođača Samsung, HTC, Sony, LG, Motorola, Huawei, Alcatel, ZTE, Prestigio, Lenovo, telefoni sa Windows platformom serije Nokia Lumia, Blackberry telefoni i drugi…

 

[box type=”info”] Možete nas kontaktirati 7 dana u nedelji!
Telefon: 065/680-580-1
E-mail: info@otkuptelefona.com [/box]

 

S obzirom da smo daleko ispred konkurencije, budite sigurni da ćete kod nas dobiti najbolje cene za otkup novih mobilnih telefona kao i za polovne telefone. Kod nas možete obaviti kupoprodaju 7 dana u nedelji, a isplata se vrši odmah u gotovini. Telefone plaćamo nešto niže od realne tržišne vrednosti uređaja. Otkupne cene su uglavnom oko 10-20% manje od vrednosti telefona (realne tržišne vrednosti, ne novog telefona u radnji). Cena zavisi od modela, stanja telefona, dodatne opreme kao i trenutne potražnje na tržištu. Telefone zaključane na domaćim mrežama MTS, Telenor ili VIP, plaćamo umanjeno za cenu otključavanja tog modela.

 

[box type=”warning”] Otkup mobilnih telefona vršimo isključivo uz važeći lični dokument sa slikom (Lična karta, pasoš, vozačka dozvola…) i popunjenu izjavu sa podacima o uređaju (serijski ili IMEI broj) kojom se svojevoljno, i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđuje da navedena roba ne potiče iz krivičnog dela.[/box]

 

Kako smo do sada otkupili više hiljada uređaja i da otkup mobilnih telefona vršimo dugi niz godina, budite sigurni da ćete za Vaš mobilni telefon dobiti najbolju otkupnu cenu i najbržu isplatu!

Otkup najnovijih mobilnih telefona: Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

 

Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pojaviće se u slobodnoj prodaji sredinom aprila 2015. godine. Kao što su najavili iz Samsunga, biće još bolji i jači. Ovaj smartfon sada nudi ultra osetljivu prednju i zadnju kameru za kristalno jasne slike, opciju super brzog punjenja, elegantan i inovativan dizajn sa prepoznatljivom linijom koji je rezultat skladne kombinacije metala i stakla – pravo remek-delo iz Samsunga.

 

[one_half]

otkup samsung galaxy s6
Samsung Galaxy S6

[/one_half]

[one_half_last]

otkup samsung galaxy s6 edge
Samsung Galaxy S6 Edge

[/one_half_last]