Otkup tableta

Firma OTKUP TELEFONA vrši i otkup novih i polovnih tableta. Radimo otkup tableta poznatih svetskih brendova, kao što su: Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Acer, Microsoft itd. Otkup tableta radimo u Beogradu i Srbiji.

Kupujemo isključivo ispravne tablet računare, novije proizvodnje (do 2-3 godine starosti). Neispravne, poluispravne ili polomljene tablete ne kupujemo. Zanimaju nas isključivo uređaji poznatih brendova, kineske modele ne kupujemo!

Otkup tablet računara

Ukoliko imate tablet koji je nov i nije korišćen, a iz nekog razloga želite da ga prodate, na pravom ste mestu. Mi kupujemo i nove i polovne tablete, a kod nas je moguća i zamena tablet računara za drugi model ili za mobilni telefon i slično.

Radimo i otkup tableta koji su koriščeni ali očuvani i u dobrom stanju. Ukoliko imate tablet koji je korišćen i želite da ga prodate, obratite se nama. Tablet računar kod nas možete prodati brzo, sigurno i jednostavno.

Otkup tablet računara je još jedna od kategorija tehnike koju kupujemo. Ukoliko želite da prodate svoj tablet mi Vam nudimo realne otkupne cene kao i brzu realizaciju otkupa tablet računara, bilo da se nalazite u Beogradu ili nekom drugom mestu u Srbiji.

Kod nas možete prodati bilo koji Apple iPad uređaj! Nudimo najbolje cene za otkup tableta!

OTKUP TABLET RAČUNARA na teritoriji Beograda

Novih i polovnih, aktuelnih modela novije generacije, sa ili bez garancije, isključivo u ispravnom stanju, bez softverskih i hardverskih nedostataka.

OTKUP TABLETA kupljenih preko paketa domaćih (VIP, Telenor, MTS) i stranih mobilnih operatera.

Kako vam se sviđa ovaj članak?

Klikni na zvezdicu za ocenjivanje!

Prosečna ocena 3.8 / 5. Broj ocena: 12

Još uvek nema ocena. Ocenite ovaj članak prvi!