Otkup mobilnih telefona. Tel: 065/680-580-1
otkup tableta

Otkup tableta

Otkup tableta

Firma OTKUP TELEFONA vrši i otkup novih i polovnih tableta. Radimo otkup tableta poznatih svetskih brendova, kao što su: Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Acer, Microsoft itd. Otkup tableta radimo u Beogradu i Srbiji.

Kupujemo isključivo ispravne tablet računare, novije proizvodnje (do 2-3 godine starosti). Neispravne, poluispravne ili polomljene tablete ne kupujemo. Zanimaju nas isključivo uređaji poznatih brendova, kineske modele ne kupujemo!

Otkup tablet računara

Ukoliko imate tablet koji je nov i nije korišćen, a iz nekog razloga želite da ga prodate, na pravom ste mestu. Mi kupujemo i nove i polovne tablete, a kod nas je moguća i zamena tablet računara za drugi model ili za mobilni telefon i slično.

Radimo i otkup tableta koji su koriščeni ali očuvani i u dobrom stanju. Ukoliko imate tablet koji je korišćen i želite da ga prodate, obratite se nama. Tablet računar kod nas možete prodati brzo, sigurno i jednostavno.

Otkup tablet računara je još jedna od kategorija tehnike koju kupujemo. Ukoliko želite da prodate svoj tablet mi Vam nudimo realne otkupne cene kao i brzu realizaciju otkupa tablet računara, bilo da se nalazite u Beogradu ili nekom drugom mestu u Srbiji.

Kod nas možete prodati bilo koji Apple iPad uređaj! Nudimo najbolje cene za otkup tableta!

OTKUP TABLET RAČUNARA na teritoriji Beograda

Novih i polovnih, aktuelnih modela novije generacije, sa ili bez garancije, isključivo u ispravnom stanju, bez softverskih i hardverskih nedostataka.

OTKUP TABLETA kupljenih preko paketa domaćih (VIP, Telenor, MTS) i stranih mobilnih operatera.

Otkup tableta Firma OTKUP TELEFONA vrši i otkup novih i polovnih tableta. Radimo otkup tableta poznatih svetskih brendova, kao što su: Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Acer, Microsoft itd. Otkup tableta radimo u Beogradu i Srbiji. Kupujemo isključivo ispravne tablet računare, novije proizvodnje (do 2-3 godine starosti). Neispravne, poluispravne ili polomljene tablete ne kupujemo. Zanimaju nas isključivo uređaji poznatih brendova, kineske modele ne kupujemo! Otkup tablet računara Ukoliko imate tablet koji je nov i nije korišćen, a iz nekog razloga želite da ga prodate, na pravom ste mestu. Mi kupujemo i nove i polovne tablete, a kod nas je moguća i…

Ukupna ocena

Rezime: Molimo Vas da nas ocenite ukoliko ste zadovoljni našim uslugama...

Ocena korisnika: 4.9 ( 1 glasovi)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno dostupna.Obavezna polja su označena *

*