Otkupne cene mobilnih telefona

otkupne cene mobilnih telefona

Najčešće su cene mobilnih telefona u otkupu oko 70-80% realne tržišne vrednosti.

Za polovne telefone figuriše više faktora kao što su stanje (očuvanost), važeći garantni list / fiskalni račun , originalna ambalaža, oprema (punjač, usb kabl, slušalice…). Telefoni kupljeni preko operatera (MTS, Telenor, VIP, kao i strane mreže) otkupljuju se po ceni umanjenoj za cenu otključavanja (dekodiranja) uređaja.

Za starije i manje popularne modele mobilnih telefona morate očekivati daleko niži iznos od cena po radnjama i oglasima.

Oštećeni, neispravni ili poluispravni mobilni telefoni otkupljuju se po mnogo manjim otkupnim cenama.

Iznos koji možete očekivati za nove telefone je oko 10-20% manji od NABAVNE cene uređaja.

Imajte u vidu da mi ne kupujemo telefone za sebe, već za preprodaju. Nemojte gledati samo koliko košta nov telefon u prodavnici, već pogledajte i kako se kreću cene istog modela u oglasima. U velikom broju slučajeva, nov, nekorišćen telefon koji u prodavnici košta 200 evra, u oglasima se može naći već za 120, 130 evra ili manje, sa punom garancijom, kutijom, računom. Veliki broj ljudi dobija mobilni telefon uz tarifni paket kod nekog mobilnog operatera, a zatim ga prodaje. Takvi modeli telefona su skoro uvek dosta jeftiniji nego u prodavnicama mobilnih telefona.

Cene novih telefona proverite na sajtu kupimobilni.com

Kada su u pitanju najaktuelniji modeli mobilnih telefona, garantujemo Vam najveće otkupne cene u gradu.