Otkup OnePlus mobilnih telefona

Radimo otkup OnePlus mobilnih telefona, novih i polovnih, ispravnih, poluispravnih ili neispravnih. Kod nas možete dobiti najbolje ponude kada je u pitanju otkup OnePlus telefona. Osim OnePlus, vršimo i otkup mobilnih telefona svih drugih proizvođača. Pozovite nas odmah i uverite se da je prodaja mobilnog telefona kod nas najbolje rešenje.

Modeli za otkup OnePlus mobilnih telefona

Trenutno vršimo otkup sledećih modela:

OnePlus 3

OnePlus 3T

OnePlus 5

OnePlus 5T

OnePlus 6

Otkup OnePlus mobilnih telefona

O OnePlus mobilnim telefonima

Kineska kompanija OnePlus predstavila je novi, dugo očekivan smartfon OnePlus 6. Dizajn, specifikacije i kamera su opet u fokusu potrošača, ali svakako i cena koja više nije niska.

Novi uređaj poseduje respektabilan 6,3-inčni OLED displej rezolucije 2280 x 1080 i razmera 19:9. Tu je i kontroverzni izrez ili zub na vrhu displeja.

OnePlus 6 predstavlja veliki odskok on ustaljenog dizajna, a u cilju praćenja trendova. Tako je novi telefon sačinjen od Gorilla 5 stakla s obe strane, uz metalni rub između njih.

Kompanija OnePlus

Šta OnePlus, Oppo i Vivo imaju zajedničko pored toga što su kineski proizvođači poznati po interesantnim smartfon uređajima? Ono što je zajedničko za ove brendove je da su sva tri filijale jedne kineske mega-kompanije. U pitanju je BBK Electronics, koji već decenijama učestvuje u svetu elektronike, a pored mnogih stvari, započeo je tako što je izrađivao klonove Nintendo Entertainment sistema.

Dok su Vivo i Oppo u potpunosti u vlasništvu BBK-a, OnePlus je tehnički filijala kompanije Oppo, ali kako BBK poseduje njegovu matičnu kompaniju, i on donekle pripada njemu. BBK se takođe sprema da objavi novi brend pod imenom imoo, a cilj će biti preizvodnja edukacionih telefona za decu, a iskustvo stečeno proizvodnjom igračkih konzola i igračaka će dobro doći u ovom segmentu.

Sa preko 10 hektara fabrika i preko 17 hiljada radnika, BBK ima neophodne resurse kako bi upravljao sa četiri brenda za proizvodnju smartfona. BBK takođe posluje u još dve branše, poseduje jednu filijalu za biznis i istraživanja, kao i za proizvodnju edukacione opreme kao što su elektronski dnevnici, mašine za čitanje, itd. Pored toga, Oppo je i dalje brend koji proizvodi hi-fi i kućne sisteme, po čemu je takođe poznat.